Mensen achter de stemmen: Birgit De Ganck

Gepubliceerd op:
May 31, 2022
De mens achter de stem

Zeg ‘Hallo!’ tegen Birgit De Ganck. Birgit zit al meer dan 27 jaar in de onthaalsector. Jawel, 27 jaar! Zij is dan ook onze rots in de branding. Als Team Manager bij Memo speelt zij een belangrijke rol. Ze neemt verschillende taken op zich en zorgt ervoor dat onze day to day alsook het contact met onze klanten vlot blijven verlopen.

All-in-one

“In 1994 startte ik als Call Agent bij mijn tante die een onthaalbedrijf had. Toen het bedrijf in 2006 werd overgenomen door Memo, heb ik mee de overstap gemaakt. Vandaag werk ik als Team Manager,” zegt Birgit. “Mijn takenpakket is heel uitgebreid: van het ondersteunen van onze Call Agents tot het opmaken van de planning, uitvoeren van kwaliteitscontroles, opleiden van nieuwe collega’s, contact met klanten enz. Het is echt een heel overkoepelende functie.”“Het leukste aan mijn job? De opstart van nieuwe klanten. Samen met hen op zoek gaan naar de best mogelijke manier van samenwerken en integratie in ons systeem, is het liefste wat ik doe. Het schept veel voldoening en creëert van bij de start een vertrouwensband.”

Ze gaat haar Ganck

Ook naast haar job bij Memo is Birgit met heel wat dingen bezig: “Ik doe aan glasbranden en pottenbakken. Daarnaast is koken een beetje een uitgelopen hobby. Zo bereid ik menu’s voor feestjes en evenementen.” Dat het lekker is, kunnen we beamen want soms kookt Birgit voor het hele Memo-team! “En als ik nog wat tijd over heb, lees ik graag een boek in het zonnetje. Het liefst in de Zuid-Afrikaanse zon. Na een prachtige reis, ben ik daar mijn hart verloren. Wie weet verhuis ik ooit naar daar.”Hopelijk is het nog niet zo ver, want Birgit is een niet te missen vaste waarde bij Memo.