Boek een afspraak

Benieuwd naar onze manier van werken? Wil je meer weten over onze diensten? Ontvang je graag een prijsvoorstel op maat? We nemen graag de tijd om alles helder uit te leggen. Vul je gegevens hier in om een afspraak in te boeken.

Jouw contactpersoon:
Vul het formulier hieronder in om een afspraak in te boeken. Je krijgt binnen de 24u antwoord van ons met enkele data.

Opstarten bij Memo kan al binnen enkele dagen

Boek een kennismaking

Kom eens langs in een van onze lokale kantoren of bel met een van onze medewerkers om een persoonlijk voorstel te krijgen.

number 1
Geef je instructies mee

Een agent van ons team komt bij je langs om jullie persoonlijke draaiboek op te stellen. Onze agenten volgen jullie manier van werken, systemen en cultuur.

number 2
Stuur onze agenten bij

We doen ons best om van de eerste keer alles goed te doen, maar we streven naar perfectie. Via regelmatige opvolgingen overlopen we wat beter kan.

number 3
Smile!

Via mails, sms en een online portaal krijg je een uitgebreid overzicht van alle gesprekken. Zo kan jij eindelijk genieten van minder druk en meer focus.

Wat vertellen onze fantastische klanten over ons?

Memo Health
Memo Health

“Vriendelijke en professionele aanpak, 1/3 van de oproepen (niet wachtgerelateerde vragen) worden weggefilterd en dat betekent voor onze leden minder stress, rustigere wacht, meer nachtrust.

Johan Brusseleers
Voorzitter ZHORG
Memo Business
Memo Business

“Bij Memo nemen ze die tijd, ze spelen in op de noden van de klant, zijn klantvriendelijk en zijn goed in first call resolution.”

Cathérine Hamelink
Customer Care Manager RABOBANK
Memo Business
Memo Business

"Het is een team van enthousiaste, flexibele en betrokken medewerkers die zich volledig hebben ingewerkt in de Melitta-cultuur, die de productkennis beheren en een hoge service graad verlenen."

Inge Hoorens
Marketing Manager Benelux MELITTA