De mensen achter de stemmen: Sophie Viaene

Gepubliceerd op:
April 25, 2022
De mens achter de stem

Sophie werkt al 12 jaar voor Memo. Jawel, 12 jaar! Zij is dus echt een vaste waarde binnen Memo. Als Inbound Klantenadviseur beantwoordt zij oproepen voor verschillende klanten Maar ze doet meer dan dat…

Multitalent

“Af en toe sta ik ook in voor het onthaalwerk bij onze klanten ter plaatse. Wanneer bijvoorbeeld hun vaste secretaresse afwezig is. Daarnaast doe ik de kwaliteitscontrole van onze oproepen. Via steekproeven luister ik hoe onze medewerkers binnenkomende oproepen beantwoorden en stuur ik hen bij waar nodig. Zo kunnen we onze klanten een optimale kwaliteit garanderen. Een derde rol die ik invul is die van Internal Trainer. Ik leid nieuwe mensen die bij Memo starten op en probeer hen zo goed mogelijk te begeleiden.”Sophies functie is dus heel afwisselend. Haar talent om snel te schakelen en alles in goed banen te leiden, zijn voor ons een grote meerwaarde. “Bij Memo is geen enkele dag dezelfde. Er valt altijd wel iets te beleven! Natuurlijk vraagt dit soms de nodige flexibiliteit. Gelukkig hebben we een team van fijne collega’s. We werken hard maar lachen samen ook heel wat af.”

Carpe Diem!

Wanneer Sophie niet aan het werken is, vind je haar terug in de fitness. “Maar zorgen voor m’n kinderen en het huishouden regelen, is ook een echte sport. Heel veel tijd voor vrije tijd, blijft er dus niet over. Daar wil ik toch graag wat verandering in brengen want je leeft maar één keer. ‘Pluk de dag!’ zeg ik altijd.”