De mensen achter de stemmen: Sabine

Gepubliceerd op:
November 25, 2021
De mens achter de stem

We laten jou nu en dan graag kennismaken met onze mensen achter de stemmen. Vandaag is dat Sabine, onze rots in de branding!Met al bijna 25 jaar dienst op haar teller, behoort Sabine tot de ‘anciens’. Ja, ze heeft de groei van Memo vanop de eerste rij meegemaakt: van het huis in Drongen naar het kantoor in Zele, van het faxen naar het mailen, video-bellen, chatten... Als helpdeskmedewerkster en assistent qualitycontrol coach van onze Core-groep (het team dat alle medische oproepen behandelt), waakt Sabine over de kwaliteit van de gesprekken. Ze heeft een straffe dossierkennis, is 'kei’ in het aanpassen van instructies en het verwerken van onze Core-mailbox. “Ik vind het geweldig dat ik met mijn job mensen kan helpen. Daarnaast heb ik tal van fijne collega’s. Ik kom dus elke dag met plezier werken.”

Eddy! Eddy! Eddy!

Sabine houdt van muziek beluisteren (elke zondag heeft ze een vaste afspraak met De Pré Historie op Radio 2!) en historische romans lezen. Maar één van haar favoriete bezigheden is reizen. “Wij gaan geregeld met mijn ouders en de caravan naar Zuid-Frankrijk. En als we er zijn tijdens de Ronde van Frankrijk dan supporteren we volop voor onze Belgische renners. De liefde voor het wielrennen is er ook omdat mijn man familie is van Eddy Planckaert. Als het Château van de familie Planckaert klaar is, zouden we er dan ook graag eens een weekendje verblijven!”

Ah, Kreta...

Ook als staat Frankrijk hoog op het lijstje van favoriete reisbestemmingen, aan Kreta hebben zowel Sabine als haar man hun hart verloren. “De cultuur, gastvrijheid, het lekkere eten… Wie weet trekken we wel naar daar als we met pensioen zijn. Zeg nooit nooit.”