De mensen achter de stemmen: Michèle

Gepubliceerd op:
October 21, 2021
De mens achter de stem

Regelmatig laten we jou kennismaken met onze mensen achter de stemmen.Vandaag is dat Michèle, onze organisatorische duizendpoot!Michèle is Management Assistant bij Memo. Zij houdt zich bezig met bestellingen, leveringen, het doormailen van facturaties, de administratie van interims, het klaarstomen van de vergaderruimtes en veel, veel meer.“Mijn taken zijn heel afwisselend en boeiend. Ik haal ontzettend veel voldoening uit mijn job!”

Herinner je gisteren, droom van morgen, geniet van vandaag

In 2001 was Michèle betrokken bij een zwaar verkeersongeval. Hier hield ze een hersenletsel aan over en geraakte haar linkerarm verlamd. Toch bleef ze niet bij de pakken zitten. “In 2010 kwam ik bij Memo terecht. Ik deed een stage van zes maanden en kreeg de kans om meteen aan de slag te gaan. Ik ben Memo daar vandaag nog steeds ontzettend dankbaar voor. Ik heb geweldige collega’s en de sfeer is hier top.”

Met het lief naar de Malediven

Vrienden en familie zijn zeer belangrijk voor Michèle. Ze maakt dan ook graag tijd voor haar vriend, pluskinderen, pluskleinzoon Arthur… maar ook voor een weekendje weg of een reis naar het buitenland. “Franrijk, Italië, Spanje, Israël, de Verenigde Staten… elke vakantie is er één om te koesteren. Maar mijn grote droom is om ooit in de Malediven te geraken samen met de man van mijn leven. Met onze voeten in het parelwitte zand en dan genieten maar.”