De mensen achter de stemmen: Jessy

Gepubliceerd op:
December 14, 2021
De mens achter de stem

Deze keer maak je kennis met onze goedlachse en immer optimistische collega Jessy! Wist je trouwens dat haar naam ‘geschenk uit de hemel’ betekent? En dat is Jessy wel een beetje voor ons!Ondertussen werkt Jessy al 4 jaar bij Memo als Call Center Agent. Ze beantwoordt verschillende en complexe oproepen voor tal van onze klanten. Van het doorgeven van bestellingen tot het maken van afspraken voor patiënten bij artsen. En dat altijd met het nodige enthousiasme én met de glimlach. “Het fijnste aan bij Memo werken? Dat ik mensen aan de andere kant van de lijn kan helpen en informeren. En natuurlijk ook de toffe collega’s! Want werken in een bedrijf met mensen die je graag hebt, maakt de werkdag een pak aangenamer.”

Geluk zit in de kleine dingen

Van de bekende citaat ‘What doesn’t kill you makes me stronger’ van de Duitse filosoof Friederich Nietzsche maakte Jessy haar eigen versie. “Ik heb een tattoo die zegt: What doesn’t kill me makes me stronger. Dat is echt mijn levensmotto. Ik vind dat je elke dag volop moet lachen, leven, dansen en springen. Verlang niet naar wat je niet hebt, maar wees blij met wat je wel hebt. Ik maak dan ook niet veel plannen en heb ook niet veel dromen. Ik geniet gewoon van de kleine dingen zoals lekker eten en drinken, iemand blij maken, uitstapjes met het gezin, mijn dochter zien opgroeien…”.

Netflix and smile

Na een werkdag bij Memo kan Jessy ook heel erg genieten van een goeie serie. “Bridgerton, Hollywood, Outlander, Everything Sucks… fictie met een beetje drama, heerlijk. En daarna weer vollenbak lachen in het echte leven. Zo moet dat.”