De mensen achter de stemmen: Bilal

Gepubliceerd op:
February 16, 2022
De mens achter de stem

In deze ‘Mensen achter de stemmen’ maak je kennis met Bilal. Al 4 jaar kunnen we op hem rekenen voor onze nachtdienst. En daar komt heel wat bij kijken. Want wie bij de nacht staat, neemt alle binnenkomende oproepen van alle klanten op zich. Gelukkig is Bilal stressbestendig, is hij ontzettend spontaan en heeft hij een gezonde portie werklust.Bilal kwam bij Memo terecht via een vriend. “Ik begon meteen bij de nacht. Nu, 4 jaar later, doe ik dat nog steeds heel graag. Het is een uitdagende en zeer afwisselende job omdat je alle oproepen van alle teams binnenkrijgt. Elke nacht is dus anders en net dat maakt het zo boeiend. Daarnaast is het contact met de collega’s en het management heel fijn. Ook dat zorgt ervoor dat ik elke dag, welja elke nacht, graag kom werken.”

Game on!

Of het nu bij zijn aankomst is ’s avonds of ’s morgens voor hij de trein neemt huiswaarts, Bilal staat altijd klaar voor een babbel. Zeker als het over zijn hobby’s gaat. “Ik hou ontzettend van gamen. Toen ik vroeger thuiskwam van school, gamde ik samen met mijn vader en broer. Het is dus altijd al een deel geweest van mijn leven. Sinds de lockdown ben ik ook begonnen met het schilderen van miniatuurfiguren. Dus ja, alles wat met de fantasiewereld heeft te maken, spreekt me wel aan.”

Wanneer leraar worden tot de geschiedenis behoort

Als je vroeger aan Bilal had gevraagd wat hij wou worden, had hij steevast geantwoord: “Leerkracht Engels en geschiedenis!”. Maar vandaag heeft hij andere toekomstplannen. “Memo is volop aan het groeien en uitbreiden. Ook Memo zelf biedt z’n werknemers steeds de kans om te groeien. Zelf zou ik in de toekomst heel graag enkele Memo-teams willen leiden. Wie weet… Zeg nooit nooit!”