Client case

Toen Dockx op zoek was naar een contactcenter met een persoonlijke service, verhuisden ze naar Memo

Op zoek naar een contactcenter dat echt meedenkt als een partner, stapte Dockx zo’n 7 jaar geleden over naar Memo. Vandaag staan we dag en nacht voor hen klaar wanneer er een overflow is van oproepen tijdens de kantooruren én verzorgen we inkomende gesprekken na de kantooruren.

“Onze diensten zijn zeer uitgebreid: van voertuigenverhuur tot verhuis, archiefbewaring en carrosserie. Klanten die bellen hebben vaak iets nodig of melden een probleem”, zegt Joeri Dockx. “Om hen zo goed mogelijk te kunnen helpen, is het belangrijk dat ze meteen iemand aan de lijn krijgen die hen begrijpt en geruststelt. Empathie van de helpdeskmedewerker is dus een absolute must! De persoonlijke en permanente service die Memo biedt, is voor ons het perfecte antwoord op wat we nodig hebben.”

Check, check, dubbelcheck

Dankzij Memoweb kunnen onze contactpersonen bij Dockx ook meteen zien welke van onze medewerkers de oproep heeft behandeld, welke stappen er werden ondernomen en naar waar of wie de klant doorverwezen werd. Zo weten ze steeds hoe alles verlopen is, of de oproepen afgerond werden en of klanten nog moeten gecontacteerd worden.

“Eén keer per maand zitten we samen met Memo. Dankzij Memoweb is het makkelijk om alle oproepen nog eens te overlopen. We checken daarnaast ook meteen of we bepaalde Memo-services naar onze klanten toe moeten optimaliseren. Deze regelmatige evaluatie is een ongelooflijke meerwaarde en versterkt onze nauwe samenwerking”, aldus Joeri Dockx.

“We zijn echt heel tevreden dat we 7 jaar geleden verhuisd zijn van een leverancier naar een echte partner. Memo is door de jaren heen echt deel gaan uitmaken van ons bedrijf.”

Geschreven door
Matthieu Voet