Onthaal uw bezoekers met een glimlach,
ook vanop afstand

  • Ontvangst van klanten en partners op meerdere locaties tegelijk
  • Contact via uw eigen of onze receptionist(e) 
  • Personaliseerbaar volgens uw wensen
  • Voordelige all-in maandabonnementen zonder opstartkosten

Als kmo of zelfstandige komt u in contact met verschillende partijen: van klanten en leveranciers tot andere business partners. Vindt u het soms moeilijk elk van die contacten te onderhouden? Geen nood: dankzij video onthaal op afstand staat u steeds paraat voor iedereen. Menselijk én efficiënt.

Op welke manier integreert u video onthaal in uw business? Dat kiest u zelf. Kies voor een aparte zuil of tablet in uw inkomhal, waarbij het video onthaal gekoppeld is aan een gepersonaliseerd online platform. Daarnaast kan u de Memo tool gebruiken via een knop op uw website: uw secretaresse verleent toegang tot de gebouwen, schrijft uw bezoekers in, wijst leveranciers de weg,… .
De toepassing kan bemand worden door uw eigen receptionist(e), of die van Memo, die één of meerdere locaties tegelijk beheert. Zo bent u 24/7 bereikbaar voor iedereen.

Een 24/7 dienstverlening is een topprioriteit voor onze koelinstallaties en al 23 jaar lang werken wij samen met Memo. We werken nog steeds met dezelfde mensen en kunnen op beide oren slapen dat de juiste acties ondernomen worden en dat onze beloften aan de klanten waargemaakt worden.

Luc Van Raemdonck - CEO
ARCO
Meer dan
25
jaar ervaring met customer care voor grote ondernemingen en kmo’s
  • Uw receptionist(e) verzorgt uw onthaal van waar u wil, zij/hij hoeft niet fysiek bij u op kantoor te zijn 
  • 24/7 onthaal via uw eigen medewerkers of (in combinatie met) ons gespecialiseerd Memo team 
  • Automatische registratie van uw bezoekers via het portaal
  • Rechtstreeks video contact via uw website met uw onthaal

Laat ons weten hoe we uw onthaal op afstand kunnen verzorgen?

Wij zijn geen robots die op een onpersoonlijke manier uw onthaal gaan bemannen. Memo zorgt voor een persoonlijk en warm welkom op afstand.

Neem contact op