17
november

2020

Verlengd wegens succes

Beheer uw traditionele en nieuwe communicatiekanalen (Facebook Messenger, Whatsapp, video...) vanuit één centraal platform. Benieuwd hoe? Ontdek er alles over op het 'Multichannel Customer Service Platform' evenement.

Schrijf je nu in

Onthaal uw bezoekers met de glimlach

17/09/2019
Ruth

Als onderneming wil u elke bezoeker of klant een warm welkom heten. Een professionele ontvangst is dan ook onmisbaar, want een eerste indruk is blijvend. Dankzij een digitaal onthaal worden je bezoekers verwelkomd door iemand van vlees en bloed die hen begeleidt zoals het hoort.

Video onthaal met uitstraling

Wanneer een klant of zakelijk contact met warme stem en lach om de mond in uw bedrijf verwelkomd wordt, kan u er van op aan dat de kennismaking met uw merk geslaagd is.

Het belang van een volwaardige receptie – die al dan niet in meerdere talen uw bezoekers registreert - is niet te onderschatten.

Dankzij een video onthaal staat er steeds een virtuele medewerker paraat die de uitstraling van uw bedrijf mee bepaalt. U kan hiervoor beroep doen op uw eigen receptionist(e) die dankzij een vernuftig digitaal systeem uw gasten toespreekt, of het professionele en getrainde team van Memo.

Go with the flow

Een video onthaal biedt uitsluitend voordelen. Naast de garantie van een persoonlijke benadering, kan u ook de receptie over meerdere contactpunten verspreiden. De virtuele kennismaking met uw bezoeker verloopt hierdoor steeds aandachtig en rustig om zo iedereen de nodige informatie te bezorgen.

Geen ellenlange rijen meer of tijdverlies bij aankomst, maar een vlotte doorstroom van uw gasten die op gepaste wijze wegwijs gemaakt worden in uw bedrijf.

Overtuigd van de voordelen van een video onthaal? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw gepersonaliseerde virtuele receptie en laat ook bij uw klanten een onvergetelijke eerste indruk na.

Contacteer ons