Memo breidt uit met Limburgse sectorgenoot

27/01/2018
Ruth

2018 is nog maar net begonnen en Memo komt meteen met fantastisch nieuws. Ons familiebedrijf is erin geslaagd om alle aandelen van het gekende Genkse telesecretariaat Offitel over te nemen.

Over Offitel

Het verhaal van Offitel startte in 1996. Het Limburgse bedrijf specialiseerde zich oorspronkelijk in telefonische permanentie voor drukke zelfstandigen en breidde haar dienstverlening doorheen de jaren uit tot een volledig aanbod in de verwerking van inkomende en uitgaande oproepen. Ook het personeelsbestand dikte aan, tot meer dan 50 medewerkers.

Win-win situatie

Niks dan positieve signalen bij Memo. Ruth De Decker: “Offitel is niet enkel vergelijkbaar qua grootte, hun dienstverlening is bovendien perfect aanvullend aan dat van Memo. Eén van de voordelen van Offitel is hun uitgebreide expertise in de medische sector. We geloven dan ook 100% in het potentieel van Offitel en van onze overname.”

Ook bij Offitel is men ervan overtuigd dat de juiste beslissing werd genomen. “Bij Memo laten we het bedrijf nu in goede handen”, klinkt het bij Offitel oprichters Luc Vannitsen en Bart Jansen. “Het is een persoonlijke keuze. Enerzijds hebben we allebei de ondernemersdrang om iets nieuws op te starten. Anderzijds is schaalgrootte ook in onze sector een cruciaal voordeel. Door deze overdracht ontstaat een grote, gezonde groep die verder maximaal kan investeren in kennis en nieuwe services om zo de toekomst voor ons team en het merk Offitel veilig te stellen.”