Memo breidt haar diensten uit met video onthaal

12/03/2019
Ruth

Mooi Memo nieuws! Met onze video onthaaldienst zetten we recent een nieuwe stap richting het optimaliseren van klantcontacten. De uitbreiding van onze diensten met video onthaal kadert perfect binnen onze ambitie om een zo persoonlijk mogelijk klantcontact aan te bieden.

De vele troeven van video onthaal

Het inschakelen van video onthaal brengt heel wat mogelijkheden met zich mee. Je biedt je klanten een warm en persoonlijk contact aan vanop afstand. Onthaaldiensten hebben meer dan ooit nood aan een menselijke touch. Automatische bots kunnen veel, maar ze missen de menselijke interpretatie die nodig is bij het inschatten van ongewone situaties. 

Daarnaast biedt video onthaal je de mogelijkheid je openingsuren uit te breiden. Doorgaans beperkt menselijk onthaal zich tot de openingsuren van je kantoor of onderneming. Video onthaal stelt je in staat om mensen 24/7 op een persoonlijke manier te bedienen. 

Tot slot is het met video onthaal ook mogelijk je klanten en partners op meerdere locaties en sites tegelijk te ontvangen. Dit heeft een belangrijk kostenbesparend aspect. Zo hoeft een bedrijf dat uit 5 sites bestaat niet meer op elke site een onthaalmedewerker te voorzien, maar kan het video onthaal verzorgd worden vanuit één centrale kiosk.

Ga naar onze video onthaal pagina voor meer informatie

Naar video onthaal
 

Personaliseerbaar volgens jouw noden

Video onthaal kan op verschillende manieren toegepast en geïntegreerd worden: klanten kunnen contact leggen via een zuil of tablet in je inkomhal, via hun smartphone of een knop op je website, … De Memo software die voor deze dragers gebruikt wordt, is verkrijgbaar tegen het voordelig all-in maandabonnement van 50 euro (zonder opstartkosten). Naast deze software kan je ook een beroep doen op onze Memo service. Dit geeft je de keuze om het video onthaal te regelen via je eigen receptionist(e) of via een van onze medewerkers. 

Met één druk op de knop alle mogelijke vragen kunnen stellen en meteen verder geholpen worden? Lees hoe menselijk contact voor technologiecampus Corda Campus dagelijks een grote meerwaarde blijkt.

Benieuwd welke meerwaarde video onthaal kan bieden voor jouw onderneming? Neem  contact op en we kijken samen welke formule voor jou het meest geschikt is.

Contacteer ons