17
november

2020

Verlengd wegens succes

Beheer uw traditionele en nieuwe communicatiekanalen (Facebook Messenger, Whatsapp, video...) vanuit één centraal platform. Benieuwd hoe? Ontdek er alles over op het 'Multichannel Customer Service Platform' evenement.

Schrijf je nu in

Gratis video onthaal tijdens de coronacrisis

24/03/2020
Ruth

Gedurende de coronacrisis is het niet evident om uw job te blijven uitvoeren. Uiteraard wenst u uw klanten of patiënten te blijven ondersteunen bij vragen en problemen, zonder dat hun gezondheid in gedrang komt. Memo wil bedrijven en medische beroepen een hart onder de riem steken en biedt daarom gratis haar videoplatform aan. 

Een videoplatform voor iedereen

Nu tele- en videoconsultaties tijdelijk volledig terugbetaald worden, is er een grote opmars aan artsen en andere zorgverleners die via digitale kanalen hun patiënten willen ondersteunen. Door het videoplatform gratis ter beschikking te stellen voor iedereen in de zorgsector, kan men op een eenvoudige en veilige manier consultaties uitvoeren en een verdere opvolging verzekeren aan hun patiënten. Overvolle wachtzalen zijn op die manier verleden tijd.

Maar ook anderen, niet-medische beroepen, komen in aanmerking voor het videoplatform. Ieder bedrijf dat wilt inzetten op een vlotte communicatie met klanten of leveranciers kan nu gratis gebruik maken van het platform. Het platform is makkelijk in gebruik en eenvoudig te integreren in uw website. U hoeft geen bijkomende technologieën of benodigdheden aan te schaffen. Met slechts één klik staan uw patiënten, klanten of stakeholders met u in contact en omgekeerd.

De voordelen van het videoplatform

  • Veilige communicatie en/of customer support, in orde met de regelgeving rond privacy, GDPR en transmissie van medische data
  • Aanmaak van een persoonlijke video-pagina met uw logo en naam, of eenvoudig te integreren in een bestaande website
  • U beperkt de economische schade door op een veilige manier te blijven werken. U kunt uw klanten opnieuw bedienen zoals voorheen.
  • Het is volledig gratis voor iedereen in de zorgsector
  • Laagdrempelig kanaal voor patiënten of cliënten. Er zijn geen installaties nodig en het platform is ook mobiel toegankelijk.

Eventuele extra ondersteuning door Memo

Het videoplatform kan bemand worden door uzelf, uw assistent of eigen receptionist. Hebt u niet voldoende de tijd om alles op te volgen? Onze professionele agenten kunnen u, naargelang uw noden, ondersteunen bij het beantwoorden van de digitale oproepen. Onze teams zijn opgeleid en hebben jarenlange ervaring in verschillende sectoren. Neem contact op met Memo voor ondersteuning op maat.

Wenst u gebruik te maken van het videoplatform? Neem vrijblijvend contact op met Memo voor uw gratis account. 

Contacteer ons
 

Videoplatform in de kijker

Wist u dat Memo deze week al meerdere keren in de media verscheen met het videoplatform? Lees hier de verschillende artikels: