Een secretariaat op een vierkante meter

31/10/2013
Michael

Einstein formuleerde ooit de definitie van een gek als volgt: "Hij die steeds dezelfde actie onderneemt, doch steeds een andere uitkomst verwacht."

Omdat wij Einstein hoog inschatten, proberen ook wij constant te zoek naar nieuwe uitkomsten om zo te kunnen innoveren. Wel, één van onze innovaties is de videokiosk.

De videokiosk biedt oneindig veel mogelijkheden. In eerste instantie biedt hij een secretariaat aan daar waar de locatie het anders
niet toelaat. Hij is compact maar kan alles wat een secretariaat kan.

Scenario 1:

U komt binnen in een bedrijvencentrum waar u nooit eerder kwam en weet niet onmiddellijk waar u moet te zijn. U drukt dan gewoonweg op de knop van de videokiosk die meteen oplicht en een secretaresse staat u te woord. U vertelt haar waar u zich wil aanmelden en de secretaresse print voor u een plattegrond uit van het gebouw waarop aangeduid staat waar u exact moet zijn.

Scenario 2:

Zaterdagavond en u voelt zich plots onwel. U zoekt een dokter op en komt terecht bij de wachtpost. In plaats van een uitgebreid secretariaat staat er in de wachtruimte een videokiosk.

U meldt zich aan en de secretaresse staat u te woord. Zij print voor u een nummertje uit en schrijft u tegelijkertijd in als patiënt. Wanneer het uw beurt is, zijn al uw gegevens reeds voor de dokter ingevuld. Handig, niet? Bovendien kunt u bij het buitengaan aan de videokiosk uw voorschrift afhalen voor de apotheker.

Maar daar stopt het niet.

Door middel van een op afstand bedienbaar slot kunnen wij centra openen, de lichten aansteken, machines aanzetten én controleren. Daarnaast garanderen wij door middel van camera's de veiligheid en houden we toezicht na sluiting. Dit is een project dat alleen maar kan groeien in een positieve richting. En u ziet, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Efficiënt werken, daar willen we naar toe!